Sparks firar fyra år!

28 januari 2016

I fredags firade vi att Sparks har fyllt fyra år och eftermiddagen inleddes med att Sparks medarbetare blev inlåsta i tre olika rum och hade en timme på sig att ta sig ut. Ganska likt ett besök hos svärmor alltså, fast frivilligt.

Spelet kallas som ni säkert vet för Real-Life Room Escape och går ut på att med hjälp av ledtrådar, gåtor och andra klurigheter på 60 minuter ta sig ut ur ett rum.

Grupp 1 träffades på Quest Rooms för att där bryta sig ut ur ett fängelse.

Grupp 2 träffades på Room Escape Stockholm för att där bryta sig in i ett bankvalv.

Grupp 3 träffades även de på Room Escape Stockholm för att där stoppa avfyrning av kärnvapen.

Grupp 1 kom ut ur fängelset och grupp 2 lyckades ta sig in i bankvalvet men grupp 3… vad hände grupp 3? Inga namn nämnda men alla tog sig ut förutom Martina, Stefan och Andreas.

Efter Room Escape, eller försök till Escape för några av oss (Martina, Stefan och Andreas kom alltså inte ut), samlades vi på Supper för att där ta en drink och samla ihop oss. När vi kände oss lagom ihopsamlade gick vi vidare till Yuc där vi hade bokat bord i baren.

Det blev som vanligt en riktigt schysst kväll men eftersom vi satt i bardelen av Yuc så var ljudnivån väldigt hög och många i sällskapet tyckte att det var lite väl hög musik. Jag själv tyckte att det var lagom, tror det är en åldersfråga. Men maten var god och stämningen på topp hela kvällen!


Sparks samlade betyg till Yuc
yuc