Lyft blicken och bli mer framgångsrik med hjälp av en modern planeringsplattform

Jag vill veta mer

DÄRFÖR KOMMER PLANACY GÖRA DITT LIV ENKLARE

Med Planacy elimineras det tidsödande, manuella och tråkiga arbetet i planeringsprocessen. Istället ger det dig ett snabbare, säkrare, mer kollaborativt och på så vis också roligare sätt att arbeta med planering.

t2

Snabbt

Snabba upp budgetarbetet, uppdatera prognoserna mer frekvent och öka precisionen i lagda budgetar och prognoser. Med en modern planeringsplattform blir det enklare att bedriva en strukturerad och kontrollerad budget- och prognosprocess med hög kvalité.

a4

Anpassat

Planacy hanterar komplexa förutsättningar och anpassas efter er verksamhet. Med anpassningsbara moduler, ett enkelt, modernt och flexibelt användargränssnitt tillsammans med kraftfulla funktioner och intuitiva analysmöjligheter har budgetering och prognostisering aldrig varit enklare.

t3

Säkert

Slipp det manuella arbetet med datainsamling och versionshantering, oron med Exceldokument som ska haverera eller siffror som inte stämmer. Planacy ger er full kontroll över workflow, versioner, konsolidering och över vilka användare som ska få ta del av vad.

Sparks har en bred och djup kompetens inom hela spektrumet av Business Intelligence i kombination med en stor förståelse och kunskap inom problemområdet som Planacy löser. Med en imponerande företagskultur med fokus på framgång är Sparks en perfekt partner för såväl Planacy som för företag som vill arbeta smartare och mer modernt med uppföljning, analys och planering av sin verksamhet.

PLANACY PÅ 90 SEK

Varför är Planacy rätt för dig som vill lämna Excel och ta steget till en modern, säker och flexibel planeringsplattform? Se videon.

BOKA DEMO AV PLANACY

Våra experter visar gärna Planacy och hur du vid behov kan integrera det med din befintliga lösning för beslutsstöd.

Boka demo

ja, vi ringer dig

Vad kul att du vill prata med oss på Sparks. Skriv in namn och nummer. Vi hörs snart!

boka demo

Vad kul att du vill prata med oss på Sparks. Skriv in namn och nummer. Vi hörs snart!

fråga experterna

Svårt att få ut de analysresultat du vill? Nyfiken på bättre verktyg? Ställ din fråga direkt till en av våra experter via e-post.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

testa tableau

  1. Ladda ner och installera Tableau på din dator för att starta din gratis 14-dagars testperiod!
  2. Få värdefulla kom-igång-tips från våra experter under utvärderingsperioden.
  1. Börja skapa insikter och jobba med din data på ett sätt du aldrig gjort förut.
  2. När testperioden är slut bollar vi tillsammans dina intryck och funderingar och hjälper dig ta nästa steg med Tableau.

testa alteryx

  1. Ladda ner och installera Alteryx Designer på din dator för att starta din gratis 14-dagars testperiod!
  2. Få värdefulla kom-igång-tips från våra experter under utvärderingsperioden.
  1. Börja skapa insikter och jobba med din data på ett sätt du aldrig gjort förut.
  2. När testperioden är slut bollar vi tillsammans dina intryck och funderingar och hjälper dig ta nästa steg med Alteryx.