ett steg i taget

Det tar tid att skapa en datadriven och analytisk företagskultur. Sparks hjälper dig hela vägen till målet. Var du än befinner dig just nu.

Ring upp mig

DET VI GÖR FÖR DIG

För att lyckas med Business Intelligence behöver du en tydlig strategi, de bästa verktygen och processer som fungerar. Dina framsteg är vår framgång.

effektiv_insamling-1
SAMLA

Du har säkert märkt att det tar mycket tid att få ut den data du behöver ur olika system. Du är alltså inte ensam. Vårt team har hjälpt över hundra företag och därmed tusentals medarbetare att skifta sin tid från insamling till analys.

strukturerad_analys
STRUKTURERA

Utmaningarna tar inte slut även om du lyckats sammanställa den data du behöver. Alla system och verktyg har sina egenheter. För att du ska kunna fokusera på nya insikter krävs också en bra struktur på din data. Sparks konsulter har strukturerat upp mängder av lösningar för dataanalys.

konsultroller
ANALYSERA

Analys av data är en kreativ och rolig process. Borde vara i alla fall. Om du sitter och kämpar med analyser i Excel kanske du inte håller med. Men vi inspirerar dig att komma igång med nya moderna verktyg som gör att du kommer längta till dina analyser och din rapportering.

malbild_strategi
STRATEGIER

Du har kanske en vision idag. Vi är bra på att lyssna och har mängder av bra erfarenheter och exempel på hur du lyckas med dina BI-mål. Vi stöder dig under alla steg på vägen, från att ta fram rätt målbild och strategi, till att genomföra din plan med framgång.

teknisk_kompetens
KONSULTROLLER

För att du ska lyckas har vi kompetens för alla steg på resan.
• Visualiseringsexperter
• BI-utvecklare
• Datamodellerare
• Designers
• Arkitekter
• Scrum Masters
• Agila Coacher
• Produktägare
• Mentorer
• Inspiratörer
• Rådgivare

smarta_verktyg
VERKTYG

Endast det bästa gäller. Därför arbetar vi med de högst rankade verktygen inom områdena visualisering och analys, ETL, databaser, Big Data och Cloud.

Tableau, Alteryx, Snowflake, Microsoft SQL Server, Power BI, QlikView, Qlik Sense, Informatica, Netezza, Oracle, Amazon Redshift, Hadoop, Google Big Query, Google Analytics och Microsoft Azure.

Och ett helt gäng till.


Var befinner du dig nu?

Arbetar du med avancerade analyser som för företaget framåt eller lägger du mer tid på datainsamling? Vilket är nästa steg? Tänk efter.

kundresan

ja, vi ringer dig

Vad kul att du vill prata med oss på Sparks. Skriv in namn och nummer. Vi hörs snart!

boka demo

Vad kul att du vill prata med oss på Sparks. Skriv in namn och nummer. Vi hörs snart!

fråga experterna

Svårt att få ut de analysresultat du vill? Nyfiken på bättre verktyg? Ställ din fråga direkt till en av våra experter via e-post.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

testa tableau

  1. Ladda ner och installera Tableau på din dator för att starta din gratis 14-dagars testperiod!
  2. Få värdefulla kom-igång-tips från våra experter under utvärderingsperioden.
  1. Börja skapa insikter och jobba med din data på ett sätt du aldrig gjort förut.
  2. När testperioden är slut bollar vi tillsammans dina intryck och funderingar och hjälper dig ta nästa steg med Tableau.

testa alteryx

  1. Ladda ner och installera Alteryx Designer på din dator för att starta din gratis 14-dagars testperiod!
  2. Få värdefulla kom-igång-tips från våra experter under utvärderingsperioden.
  1. Börja skapa insikter och jobba med din data på ett sätt du aldrig gjort förut.
  2. När testperioden är slut bollar vi tillsammans dina intryck och funderingar och hjälper dig ta nästa steg med Alteryx.